Veelzijdig Met Techniek

Jarenlange ervaring met oog voor detail

Nadat in 2003 VMB Security & Services BV in Mijdrecht was gestart, groeide bij hun klanten de vraag naar technische beveiligingsmaatregelen.

Zo ontstond in 2006 het idee van een samenwerking, waarna VMT security systems BV is opgericht. Appie Sassen uit Nieuwkoop en Dennis Schipper uit Alphen aan den Rijn hebben hun VMT vervolgens groot gemaakt. Vanwege de snelle groei die beide bedrijven doormaakten zitten zij tegenwoordig samen in een groter pand in Uithoorn, en kunt u tegenwoordig behalve voor beveiligingstechniek ook bij ons terecht voor elektrotechniek, noodverlichting, hang- en sluitwerk, kluizen en meer. Met gezamelijk ruim 50 jaar ervaring in de techniek, kunnen ze u samen met hun team de beste technische oplossingen bieden afgestemd op uw situatie en eisen.

Kwaliteit en flexibiliteit

In onze aanpak staat de klant altijd centraal. Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de communicatielijnen zijn kort. Bij ons staat klanttevredenheid en kwaliteit altijd voorop.

Bij VMT security kunt u terecht voor een alarmsysteem, camerasysteem, toegangscontrolesysteem, intercomsysteem, brandmeldsysteem, elektrotechniek, hang- en sluitwerk, kluizen en meer!

Bij VMB security kunt u terecht voor object beveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging, huismeesters, security hosts, receptie diensten en meer!

Iedere beveiligingsvraag is uniek

VMT staat voor kwaliteit. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring en grote passie voor het vak. In onze aanpak staat de klant altijd centraal.

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMT levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Mens en techniek gaan hierbij hand in hand. Dankzij onze korte communicatielijnen en flexibiliteit kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. VMT security systems is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en VMB Security & Services is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie welke beschikt over het Keurmerk Beveiliging.
keurmerk beveiliging
VEB erkend beveiligingsbedrijf

Bel of mail ons voor je ons nodig hebt

Voorkomen is nog steeds beter dan genezen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Adres

Ondernemingsweg 27, 1422 DZ Uithoorn

+31 (0)297 58 32 70

info@vmt-security.eu