Veiligheid Met Techniek

Jarenlange ervaring en oog voor detail

VMT security systems BV bestaat sinds 2006 en betekent Veiligheid Met Techniek.

Nadat in 2003 VMB Security & Services BV aan de Vermogenweg in Mijdrecht Gemeente De Ronde Venen was gestart, groeide bij klanten de vraag naar technische beveiligingsmaatregelen.

Zo ontstond het idee van een samenwerking met voor VMB bekende technici, en is VMT security systems BV opgericht. Ap Sassen uit Nieuwkoop en Dennis Schipper uit Alphen aan den Rijn hebben hun VMT vervolgens groot gemaakt.

Vanwege de snelle groei die beide bedrijven doormaakten was er behoefte aan meer ruimte, en daarom zitten wij sinds 2010 in een groter pand aan de Ondernemingsweg in Uithoorn. Een zeer goed bereikbare locatie naast de N201 en centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Om onze vele klanten in Amsterdam en omstreken snel te kunnen bedienen, hebben wij sinds kort ook een uitvalsbasis in Amsterdam.

U kunt behalve voor beveiligingstechniek ook bij ons terecht voor noodverlichting, kluizen, hang- en sluitwerk, elektrotechniek en meer. Met gezamenlijk ruim 50 jaar ervaring in de techniek, kunnen Dennis en Ap u samen met hun team de beste technische oplossingen bieden afgestemd op uw situatie en eisen.

 

Kwaliteit en flexibiliteit

In onze aanpak staat de klant altijd centraal. Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de communicatielijnen zijn kort. Bij ons staat klanttevredenheid en kwaliteit altijd voorop.

Bij VMT security kunt u terecht voor een brandmeldsysteem, alarmsysteem, camerasysteem, toegangscontrolesysteem, intercomsysteem, elektrotechniek, hang- en sluitwerk, kluizen en meer!

Bij VMB security kunt u terecht voor object beveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging, huismeesters, security hosts, receptie diensten en meer!

Iedere beveiligingsvraag is uniek

VMT staat voor kwaliteit. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring en grote passie voor het vak. In onze aanpak staat de klant altijd centraal.

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMT levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Mens en techniek gaan hierbij hand in hand. Dankzij onze korte communicatielijnen en flexibiliteit kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. VMT security systems is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en VMB Security & Services is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie welke beschikt over het Keurmerk Beveiliging.
keurmerk beveiliging
VEB erkend beveiligingsbedrijf

Brand of inbraak? Bel of mail ons voor je ons nodig hebt

Voorkomen is nog steeds beter dan genezen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Beveiliging en Installatietechniek Uithoorn

Ondernemingsweg 27, 1422 DZ Uithoorn

Beveiliging en Installatietechniek Amsterdam

Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL Amsterdam

+31 (0)297 58 32 70

info@vmt-security.eu