BEVEILIGEN IS ONZE PASSIE!

Wij zijn de ideale combinatie tussen man en technische beveiliging!

Lange ervaring

Nadat in 2003 VMB Security & Services BV gestart was, groeide de vraag naar technische beveiligingsmaatregelen.

Zo ontstond in 2006 VMT security systems BV, Appie Sassen en Dennis Schipper hebben VMT vervolgens groot gemaakt. Met ruim 40 jaar ervaring in de beveiligingstechniek, kunnen ze u samen met hun team de beste technische beveiligingsoplossingen bieden afgestemd op uw situatie.

Kwaliteit en flexibiliteit

In onze aanpak staat de klant altijd centraal. Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de communicatielijnen zijn kort. Bij ons staat klanttevredenheid en kwaliteit altijd voorop.

Iedere beveiligingsvraag is uniek

VMT staat voor kwaliteit. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring en grote passie voor het beveiligingsvak. In onze aanpak staat de klant altijd centraal.

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMT levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Mens en techniek gaan hierbij hand in hand. Dankzij onze korte communicatielijnen en flexibiliteit kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. VMT security systems is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en VMB Security & Services is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie welke beschikt over het Keurmerk Beveiliging.
keurmerk beveiliging
VEB erkend beveiligingsbedrijf

BEL / MAIL ONS!

Beveiliging is onze passie!

Wij denken met u mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over effectief beveiligen!

Adres

Ondernemingsweg 27, 1422 DZ Uithoorn

+31 (0)297 58 32 70

info@vmt-security.eu