INSTALLATIE

Bij ons beveiligingsinstallatiebedrijf bieden wij professionele en vakkundige installaties voor uw beveiligingssystemen. Onze deskundige technici zorgen voor een naadloze installatie van alarmsystemen, camerabewakingssystemen, toegangscontrolesystemen en meer. Wij werken met hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, zoals Satel, Honeywell Galaxy, Hikvision, Dahua, Morley-IAS en Notifier om optimale beveiligingsoplossingen te leveren.

Of het nu gaat om een bedrijfspand, woning, winkel of kantoor, wij passen onze installaties aan op uw specifieke behoeften en situatie. Onze installaties zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en bieden de gemoedsrust die u verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele installatie van uw beveiligingssysteem. Onze experts staan klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden die uw eigendommen en uw gemoedsrust beschermt.

ONDERHOUD

Voor uw beveiligingssystemen verzorgen wij het complete onderhoud, periodiek onderhoud verkleint de kans op storingen en voorkomt in geval van brand- en inbraakdetectie onnodige alarmmeldingen en is tevens verplicht bij gecertificeerde installaties.
Een onderhoudscontract van VMT garandeert een snelle inzet van onze servicedienst en telefonische ondersteuning. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Wij onderhouden alarmsystemen, brandmeldsystemen, ontruimingssystemen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen, intercomsystemen, brandmeldsystemen, ontruimingssystemen, noodverlichting en vluchtwegverlichting.

Heeft u op dit moment een systeem maar bent u niet tevreden over de service of ondersteuning die u krijgt van uw huidige installateur, wij nemen het onderhoud en de service graag over en helpen u verder.

MELDKAMER

Onze meldkamer vormt het kloppend hart van uw beveiligingssysteem. Met geavanceerde technologie en ervaren operators zorgen wij voor een snelle en efficiënte reactie op alarmmeldingen. Onze meldkamer is 24/7 operationeel en staat in directe verbinding met uw alarmsysteem, camerasysteem en andere beveiligingsapparatuur.

Onze operators ontvangen en verwerken alarmmeldingen in real-time. Bij een gevalideerd alarm nemen ze onmiddellijk actie door contact op te nemen met de juiste hulpdiensten, zoals de politie, brandweer of een beveiligingsdienst. Daarnaast kunnen we ook opvolgingsdiensten coördineren, waarbij onze beveiligingsprofessionals ter plaatse gaan om de situatie te beoordelen en indien nodig actie te ondernemen.

Vertrouw op onze meldkamer voor een proactieve en betrouwbare bewaking van uw beveiligingssysteem. Onze meldkameroperators zijn getraind om snel te reageren en de veiligheid van uw pand te waarborgen.

 

CERTIFICERING

Certificering van beveiligingssystemen is van essentieel belang om de betrouwbaarheid en effectiviteit ervan te waarborgen. Bij ons beveiligingsbedrijf begrijpen we het belang van gecertificeerde systemen voor optimale beveiliging. Onze beveiligingssystemen voldoen aan strenge normen en worden geïnstalleerd en onderhouden door gekwalificeerde professionals.

Wij certificeren onze systemen zelf, ook systemen die niet door ons zijn aangelegd kunnen door ons worden gecertificeerd. Na certificering ontvangt u van ons een beveiligingscertificaat of opleverbewijs in klasse 1, 2, 3, of 4. Met certificeringen zoals het Keurmerk Beveiliging, BORG en VEB kunnen we aantonen dat onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Vertrouw op onze gecertificeerde beveiligingssystemen voor een solide en betrouwbare beveiligingsoplossing. Onze systemen bieden gemoedsrust en bescherming voor uw bedrijf, woning of eigendommen.

BEWAKINGSSURVEILLANCE

Onze bewakingssurveillance biedt een effectieve en professionele oplossing voor het beveiligen van uw bedrijf, evenement of eigendommen. Onze getrainde en ervaren beveiligingsprofessionals zorgen voor een constante waakzaamheid en snelle respons op mogelijke veiligheidsincidenten.

Met behulp van geavanceerde bewakingstechnologie en mobiele surveillance-eenheden houden we uw locatie nauwlettend in de gaten. Onze beveiligingsprofessionals voeren regelmatige patrouilles uit, controleren beveiligingssystemen en reageren onmiddellijk op verdachte activiteiten of noodsituaties.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke beveiligingsbehoeften. Vertrouw op onze bewakingssurveillance voor een veilige en beschermde omgeving.

ALARMOPVOLGING

Onze professionele alarmopvolging van VMB security zorgt voor een snelle en doeltreffende reactie op alarmmeldingen. Onze ervaren beveiligingsprofessionals staan 24/7 paraat om te reageren op alarmen en mogelijke noodsituaties.

Bij een geactiveerd alarm komen onze beveiligingsprofessionals ter plaatse om de situatie te beoordelen en indien nodig passende actie te ondernemen. Of het nu gaat om een inbraakalarm, brandalarm of andere veiligheidsincidenten, wij zorgen voor een adequate opvolging.

Onze alarmopvolging is snel en efficiënt, waardoor de schade beperkt blijft en de veiligheid van uw pand, eigendommen en mensen wordt gewaarborgd. Vertrouw op onze betrouwbare en professionele alarmopvolging voor gemoedsrust en optimale beveiliging.

Beveiliging op maat

Geen probleem of wens is hetzelfde. VMT levert daarom ook maatwerk in techniek, met oog voor detail.

Samen met u zoeken we naar de beste technische oplossing voor uw vraagstuk. Naast techniek levert ons bedrijf ook bewaking. Een combinatie van mens en techniek is vaak doeltreffend en kostenefficiënt, Klik hier voor meer informatie over VMB beveiliging.

Waarom kiezen voor VMT security systems?

Flexibiliteit en persoonlijke aanpak
Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de lijnen zijn kort. We groeien en verbeteren ons, maar doen dat wel met beleid. Onze kwaliteit en dienstverlening staat altijd voorop.
Specialistische kennis en lange ervaring
VMT security systems is ruim 15 jaar geleden gestart. Er staan twee specialisten aan het roer, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de techniek sector.
Voor elke beveiligingsvraag kunt u bij ons terecht!
Samen met VMB Security & Services zijn we écht een allround beveiligingsbedrijf. Klanten kunnen bij ons aankloppen voor elk type beveiligingsvraag.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Er staat een kopje koffie voor u klaar.