INSTALLATIE

Een juiste installatie van beveiligingssystemen is cruciaal voor de preventie van brand en inbraak, en vraagt om expertise, ervaring en precisie.

VMT security systems heeft een jarenlange ervaring en installeert en onderhoudt haar producten met grote zorgvuldigheid, conform de verbeterde risicoklassenindeling (VRKI).

ONDERHOUD

Voor uw beveiligingssystemen verzorgen wij het complete onderhoud, of dit nu wel of niet door ons is geïnstalleerd. Periodiek onderhoud verkleint de kans op storingen en onnodige alarmmeldingen en is tevens verplicht bij gecertificeerde installaties.

Daarnaast adviseren wij u graag wanneer u uw beveiligingssysteem wilt laten uitbreiden of aanpassen.
Heeft u problemen met uw bestaande beveiligingssysteem of installateur, neem dan ook contact met ons op.

MELDKAMER

Voor de meldkameraansluitingen van de gecertificeerde systemen hebben we een samenwerkingsverband met een moderne landelijk werkende meldkamer gecontroleerd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Door de meldkamer wordt dag en nacht op uw aangesloten detectiesysteem gereageerd. De opvolging kan bestaan uit het waarschuwen van contactpersonen of het aansturen van een surveillant de politie of de brandweer.

CERTIFICERING

Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en kunnen voor u beveiligingssystemen in alle risicoklasse certificeren, ook als deze niet door ons zijn aangelegd. Na certificering ontvangt u van ons een beveiligingscertificaat in klasse 1, 2, 3, of 4.

VMT security systems installeert uitsluitend gecertificeerde apparatuur, en werkt conform de VRKI en BORG-richtlijnen. Zo wordt voldaan aan alle eisen die u of uw verzekeraar stellen.

BEWAKINGSSURVEILLANCE

Van onze gespecialiseerde mobiele surveillance units gaat een preventieve werking uit. Niet alleen overdag, maar vooral ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

Natuurlijk wordt de surveillance uitgevoerd met meerdere units, zodat back-up en continuïteit vanzelfsprekend zijn.

ALARMOPVOLGING

In samenwerking met VMB Security & Services zorgen wij voor de alarmopvolging. We rapporteren onze bevindingen en schakelen zonodig het alarmsysteem weer in. U zult hier pas de volgende keer dat u bij uw beveiligd pand komt iets van merken. Is er sprake van een daadwerkelijke inbraak dan zijn wij in staat de calamiteit af te handelen.

Beveiliging op maat

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMT security systems levert daarom ook maatwerk, met oog voor detail.

Samen met u zoeken we naar de beste technische beveiligingsoplossing voor uw vraagstuk. Naast techniek levert ons beveiligingsbedrijf ook manbeveiliging. Een combinatie van mens en techniek is vaak doeltreffend en kostenefficiënt, Klik hier voor meer informatie over VMB Security & Services.

Waarom kiezen voor VMT security systems?

Flexibiliteit en persoonlijke aanpak
Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de lijnen zijn kort. We groeien en verbeteren ons, maar doen dat wel met beleid. Onze kwaliteit en dienstverlening staat altijd voorop.
Specialistische kennis en lange ervaring
VMT security systems is bijna 15 jaar geleden gestart naast VMB Security & Services. Er staan twee specialisten aan het stuur, die samen meer dan 40 jaar ervaring hebben in technische beveiligingsoplossingen.
Voor elke beveiligingsvraag kunt u bij ons terecht!
Samen met VMB Security & Services zijn we écht een allround beveiligingsbedrijf. Klanten kunnen bij ons aankloppen voor elk type beveiligingsvraag.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Er staat een kopje koffie voor u klaar.