INSTALLATIE

Een juiste installatie van beveiligingssystemen is cruciaal voor de preventie van inbraak, overval, diefstal, brand en vandalisme. En vraagt om expertise, ervaring en precisie.

Wilt u een uitbreiding op uw bestaande inbraakdetectie, camera, toegangscontrole, brandmeldsysteem, noodverlichting of vluchtwegverlichting? Ook dan helpen wij u graag met het adviseren hierin en de uitvoering hiervan.

VMT security systems heeft als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf een jarenlange ervaring en installeert en onderhoudt haar producten met grote zorgvuldigheid, conform uw wensen en de verbeterde risicoklassenindeling (VRKI).

ONDERHOUD

Voor uw alarm, camera, toegangscontrole, intercom, brandmeldsysteem, noodverlichting en vluchtwegverlichting verzorgen wij het complete onderhoud, periodiek onderhoud verkleint de kans op storingen en voorkomt in geval van brand- en inbraakdetectie onnodige alarmmeldingen en is tevens verplicht bij gecertificeerde installaties.
Een onderhoudscontract van VMT garandeert een snelle inzet van onze servicedienst en telefonische ondersteuning. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Ondervindt u problemen met een systeem maar is deze door een andere installateur aangelegd, neem dan ook contact met ons op wij zijn u graag van dienst.

MELDKAMER

Voor de doormelding van brand- en inbraakdetectie systemen werken wij met een moderne landelijk opererende meldkamer gecontroleerd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Door de meldkamer wordt dag en nacht op uw aangesloten detectiesysteem gereageerd. De opvolging kan bestaan uit het waarschuwen van contactpersonen, het aansturen van een surveillant, de politie of de brandweer.


CERTIFICERING

Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en kunnen voor u beveiligingssystemen in alle risicoklasse certificeren, ook als deze niet door ons zijn aangelegd. Na certificering ontvangt u van ons een beveiligingscertificaat of opleverbewijs in klasse 1, 2, 3, of 4.

VMT security systems installeert uitsluitend gecertificeerde apparatuur, en werkt conform de VRKI en BORG-richtlijnen. Zo wordt voldaan aan alle eisen die u of uw verzekeraar stellen.

BEWAKINGSSURVEILLANCE

Van onze gespecialiseerde mobiele surveillance units gaat een preventieve werking uit. Niet alleen overdag, maar vooral ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

Natuurlijk wordt de surveillance uitgevoerd met meerdere units, zodat back-up en continuïteit vanzelfsprekend zijn.

ALARMOPVOLGING

In samenwerking met VMB beveiliging zorgen wij voor de alarmopvolging. We rapporteren onze bevindingen en schakelen zonodig het alarmsysteem weer in. U zult hier pas de volgende keer dat u bij uw beveiligd pand komt iets van merken. Is er sprake van een daadwerkelijke inbraak dan zijn wij in staat de calamiteit af te handelen.

Beveiliging op maat

Geen probleem of wens is hetzelfde. VMT levert daarom ook maatwerk in techniek, met oog voor detail.

Samen met u zoeken we naar de beste technische oplossing voor uw vraagstuk. Naast techniek en beveiliging levert ons bedrijf ook bewaking. Een combinatie van mens en techniek is vaak doeltreffend en kostenefficiënt, Klik hier voor meer informatie over VMB beveiliging.

Waarom kiezen voor VMT security systems?

Flexibiliteit en persoonlijke aanpak
Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de lijnen zijn kort. We groeien en verbeteren ons, maar doen dat wel met beleid. Onze kwaliteit en dienstverlening staat altijd voorop.
Specialistische kennis en lange ervaring
VMT security systems is ruim 15 jaar geleden gestart. Er staan twee specialisten aan het roer, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de technische sector.
Voor elke beveiligingsvraag kunt u bij ons terecht!
Samen met VMB Security & Services zijn we écht een allround beveiligingsbedrijf. Klanten kunnen bij ons aankloppen voor elk type beveiligingsvraag.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Er staat een kopje koffie voor u klaar.