ONZE OPDRACHTGEVERS

U ziet ons vaak bezig met het installeren van een alarmsysteem, camerasysteem, hang en sluitwerk, intercomsysteem en meer in de omgeving van Amstelveen, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Gouda, Haarlem, Leiden, Mijdrecht (De Ronde Venen), Nieuwkoop, Rotterdam, Uithoorn, Utrecht en Vinkeveen, maar ook daarbuiten kunt u ons tegenkomen. Wij werken landelijk en internationaal voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers, onder andere in onderstaande markten.

Bedrijven

Winkels & Horeca gelegenheden


Woonhuizen

Zorg & Onderwijs instellingen

Parkeergarages


Vastgoed

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Er staat een kopje koffie voor u klaar.

Iedere beveiligingsvraag is uniek

VMT staat voor kwaliteit. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring en grote passie voor het beveiligingsvak. In onze aanpak staat de klant altijd centraal.

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMT levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Mens en techniek gaan hierbij hand in hand. Dankzij onze korte communicatielijnen en flexibiliteit kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. VMT security systems is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en VMB Security & Services is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie welke beschikt over het Keurmerk Beveiliging.
keurmerk beveiliging
VEB erkend beveiligingsbedrijf

BEL / MAIL ONS!

Beveiliging is onze passie!

Wij denken met u mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over effectief beveiligen!

Adres

Ondernemingsweg 27, 1422 DZ Uithoorn

+31 (0)297 58 32 70

info@vmt-security.eu