ONZE OPDRACHTGEVERS

Ons vaste werkgebied bevindt zich in een cirkel om regio Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Almere en Alkmaar. Doordat wij ook diverse winkelketens, horecazaken en bedrijven met vestigingen door heel Nederland in ons klantenbestand hebben, zult u ons ook regelmatig buiten ons vaste werkgebied tegenkomen voor de installatie van een alarmsysteem, camerasysteem, toegangscontrolesysteem, intercomsysteem, hang en sluitwerk en meer. Wij werken voor zowel zakelijke alsook particuliere opdrachtgevers, onder andere in onderstaande markten.

Bedrijven, Magazijnen & Fabrieken


Winkels, Hotels & Horeca gelegenheden


Woonhuizen & Appartementen


Scholen, Universiteiten & Zorg instellingen


Parkeergarages & Parkeerterreinen


Vastgoed & Overheidsgebouwen


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Er staat een kopje koffie voor u klaar.

Iedere beveiligingsvraag is uniek

VMT staat voor kwaliteit. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring en grote passie voor het beveiligingsvak. In onze aanpak staat de klant altijd centraal.

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMT levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Mens en techniek gaan hierbij hand in hand. Dankzij onze korte communicatielijnen en flexibiliteit kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. VMT security systems is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en VMB Security & Services is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie welke beschikt over het Keurmerk Beveiliging.
keurmerk beveiliging
VEB erkend beveiligingsbedrijf

BEL / MAIL ONS!

Beveiliging is onze passie!

Wij denken met u mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over effectief beveiligen!

Adres

Ondernemingsweg 27, 1422 DZ Uithoorn

+31 (0)297 58 32 70

info@vmt-security.eu