VOOR WIE EN WAAR WIJ WERKEN

Wij werken in opdracht van zakelijke opdrachtgevers, particuliere opdrachtgevers, vve-beheerders, overheden, onderwijsinstellingen, bouw- en aannemersbedrijven en E-installateurs. Ons vaste werkgebied bevind zich tussen de steden Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Almere en Alkmaar. Doordat wij ook diverse retail, horeca, hotel en midden- en kleinbedrijven met vestigingen door heel Nederland in ons klantenbestand hebben, zult u ons ook regelmatig buiten ons vaste werkgebied tegenkomen voor de installatie van bijvoorbeeld een alarmsysteem, brandmeldsysteem, camerasysteem of toegangscontrolesysteem in onderstaande segmenten.

MKB, Kantoren, Logistiek & Industrie


Overheid, Datacenters & Financiële instellingen


Retail, Hotels & Horeca


Onderwijs & Zorginstellingen


Woonhuizen, Appartementen & VvE's


Parkeergarages & Parkeerterreinen


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Er staat een kopje koffie voor u klaar.

Iedere beveiligingsvraag is uniek

VMT staat voor kwaliteit. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring en grote passie voor het beveiligingsvak. In onze aanpak staat de klant altijd centraal.

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMT levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Mens en techniek gaan hierbij hand in hand. Dankzij onze korte communicatielijnen en flexibiliteit kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. VMT security systems is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en VMB Security & Services is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie welke beschikt over het Keurmerk Beveiliging.
keurmerk beveiliging
VEB erkend beveiligingsbedrijf

Brand of inbraak? Bel of mail ons voor je ons nodig hebt

Voorkomen is nog steeds beter dan genezen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Beveiliging en Installatietechniek Uithoorn

Ondernemingsweg 27, 1422 DZ Uithoorn

Beveiliging en Installatietechniek Amsterdam

Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL Amsterdam

+31 (0)297 58 32 70

info@vmt-security.eu