ALARMSYSTEMEN

Als het gaat om inbraakpreventie systemen leveren wij de modernste producten passend bij uw situatie. Deze systemen hebben vaak aanvullende functies, zoals koppeling naar integrale beheerssystemen. Voor alle risicoklasse hebben wij een passende oplossing wat zelfs in de particuliere sector vaak nog draadloos kan worden uitgevoerd.

VMT Security Systems installeert uitsluitend conform de VRKI en gebruikt hiervoor uitsluitend gecertificeerde apparatuur. Zo wordt voldaan aan alle eisen die u of uw verzekeraar stellen. Na de installatie mag u rekenen op een uitstekende service.

CCTV / CAMERASYSTEMEN

Camerasystemen zijn er om het risico van overvallen en andere vormen van criminaliteit zoveel mogelijk te voorkomen. Mochten deze toch plaatsvinden, dan kunnen de beelden worden geregistreerd via analoge of digitale opnamen.

Voor alle systemen geldt dat de mogelijkheid aanwezig is om de eindgebruiker via smartphone of tablet te laten meekijken. Tevens worden camerasystemen gebruikt als managementsysteem, hierdoor kan men het koopgedrag van de klant en het gedrag van het personeel analyseren, deze informatie kan leiden tot een betere service en kwaliteit voor uw klanten.

INTERCOMSYSTEMEN

Via een intercomsysteem kunt u 'kijken' wie er zich aanmeldt en beslissen of u de deur open doet of niet. Een intercomsysteem bestaat zowel uit een binnen als buitenpost en dient dus een goede uitstraling te hebben. De uitvoeringen van de systemen varieert van een enkele deurbel tot een compleet appartementencomplex met meerdere deurbellen. Intercomsystemen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met of zonder camera, traditioneel 2 draads of over de moderne cat5e of cat6 kabel.

VMT Security Systems adviseert in de best passende oplossing geschikt voor het aantal gebruikers en het eventuele hergebruik van de bestaande bekabeling.

TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN

Toegangscontrolesystemen maken gebruik van identificatiemiddelen, zoals een toegangspas, barcode, vingerafdruk of zelfs een smartphone.

VMT adviseert in het beste toegangs­controle­systeem en identificatiemiddel, passend bij uw vraag, organisatie en eventuele veranderingen in de toekomst.

BRANDVEILIGHEID

In samenwerking met onze specialistische partners leveren we uitsluitend hoogwaardige brandmeldsystemen. Op deze manier garanderen wij tijdige en betrouwbare branddetectie en een duidelijke en snelle alarmering. Uiteraard is alles afgestemd op de vereisten van elke ruimte.

Tevens verzorgen wij ook de eventueel benodigde blusmiddelen.

MEER SYSTEMEN

Wij leveren en installeren ook:

  • Beveiligingsproducten op het gebied van waardeberging (kluizen) en hang- en sluitwerk
  • Speciale zorgsystemen voor zorginstellingen
  • Gecertificeerde datanetwerken
  • Huursystemen op basis van bovengenoemde onderdelen wat veelvuldig in de bouwsector wordt gedaan

Staat uw beveiligingsvraag of product er niet bij? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beveiliging op maat

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMT Security Systems levert daarom ook maatwerk, met oog voor detail.

Samen met u zoeken we naar de beste technische beveiligingsoplossing voor uw vraagstuk. Naast techniek levert ons beveiligingsbedrijf ook manbeveiliging. Een combinatie van mens en techniek is vaak doeltreffend en kostenefficiënt. Klik hier voor meer informatie over VMB Security & Services.

Waarom kiezen voor VMT Security Systems?

Flexibiliteit en persoonlijke aanpak
Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de lijnen zijn kort. We groeien en verbeteren ons, maar doen dat wel met beleid. Onze kwaliteit en dienstverlening staat altijd voorop.
Specialistische kennis en lange ervaring
VMT Security Systems is ruim 10 jaar geleden gestart als een spin-off van VMB Security & Services. Er staan twee specialisten aan het stuur, die samen meer dan 30 jaar ervaring hebben in technische beveiligingsoplossingen.
Voor elke beveiligingsvraag kunt u bij ons terecht!
Samen met VMB Security & Services zijn we écht een allround beveiligingsbedrijf. Klanten kunnen bij ons aankloppen voor elk type beveiligingsvraag.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Er staat een kopje koffie voor u klaar.